Miskos
İstanbul, Fatih'te Miskos Helva adı altında kurulan Miskos, sürekli olarak gelişen piyasa koşullarına ve uluslararası kuruluşların standartlarına uyum sağladı. Artan müşteri taleplerini karşılamak amacıyla önce İstanbul, Bahçelievler'deki fabrikasına, ardından da Kastamonu Organize Sanayi Bölgesi'ndeki 10.000 m2'lik üretim alanına taşındı.
Miskos, en yüksek kalite standartlarına bağlıdır. Şirket, üretim sırasında kalite ve hijyen koşullarına uyuma titizlikle dikkat eder ve iş sağlığı ve güvenliği ile gıda yasalarının gerekliliklerini göz önünde bulundurur. Şirketin sürekli artan kâr rakamları, Miskos'un bu kalite odaklı yaklaşımıyla doğru yolda olduğunu göstermektedir.
Miskos, gevrek, kuru meyve ezmeleri, wafer helva, çekme helva ve Türk peri ipeği ile tanınmaktadır. Doğal üretim yaklaşımı, geleneksel Türk lezzetini ön plana çıkarırken, ürünlerin yurtdışındaki artan popülaritesini de sağlamaktadır.